Om Nordqvist Byggvaror

Nordqvist Byggvaror finns i Osby, Skåne. Vi arbetar för att kunna erbjuda ett stort och kvalitativt utbud till våra kunder. Vi har valt att arbeta med TF Osbydörren och Wisniowski vilket ger oss möjlighet att erbjuda både prisvärda och exklusiva produkter av högsta kvalitet med generösa garantier.

Vårt breda sortiment består av dörrar, fönster, portar, grindar och staket. 

Välkommen till Nordqvist Byggvaror AB

 


 

Den fantastiska berättelsen om WIŚNIOWSKI inleddes den 1 augusti 1989 i ett litet garage av Andrzej Wiśniowski.

Med engagemang och passion är WIŚNIOWSKI idag den ledande europeiska leverantören av garageportar, grindar, dörrar och stängsel.

WIŚNIOWSKI har i sitt centrum för teknik och tillverkning byggt upp en högteknologisk utvecklings och tillverkningsmiljö som garanterar kvalitet och högsta standard.

 

 

TF Osbydörren är ett familjeföretag som har sina rötter i Osby sedan 1945. De producerar och marknadsför kvalitetsprodukter av dörrar, fönster och garageportar. 

De produkter vi erbjuder från TF Osbydörren är: Ytterdörrar, innerdörrar, garageportar för villa, garageportar för industri, vikparti, skjuparti, fönster och förrådsdörrar. Vi erbjuder även ett sortiment av tillbehör. Bland annat fjärrkontroll för garageportar med mera.